Meteen naar de inhoud
Home » Ruilen en Retouren

Ruilen en Retouren

Natuurlijk hopen wij dat je blij bent met je aankoop. Maar het zou zomaar kunnen dat je toch wilt afzien van je aankoop. Dit mag je beslissen binnen 14 dagen na aankoop van je product. Wij helpen je graag met een oplossing. 

Als het product ongeopend, onbeschadigd en ongebruikt is, stuur je het goed verpakt en voldoende gefrankeerd en binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt gekregen naar ons terug. We vragen je wel om het op de volgende manier aan te pakken:

1- Stuur een e-mail naar info@beautylux.nl met als onderwerp ‘retour‘.

2- Geef aan welk product je wil retouren, welk ordernummer je bestelling heeft en de datum van je bestelling

Wij sturen vervolgens een e-mail met een retourformulier naar je op en deze kun je ingevuld bijvoegen bij jouw retourpakket. 

Zodra de retour bij ons binnen is en gecontroleerd is of het daadwerkelijk ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend is, accepteren we de retour en ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging hiervan. We storten dan binnen 14 dagen het bedrag weer terug op je rekening. 

LET OP! Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat van je retourzending. Dus wees er zeker van dat je een track&trace code hebt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.